Предната емблема читава ли е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чарколяк!
Collapse
X
-
Някой да има ел механизми за стъкла на предни врати за 33 3та серия, Спортвагон?
Търся да за купя.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеНякой да има ел механизми за стъкла на предни врати за 33 3та серия, Спортвагон?
Търся да за купя.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеНякой да има ел механизми за стъкла на предни врати за 33 3та серия, Спортвагон?
Търся да за купя.
Принципно вратите от 1-ва до 3 -та серия не се различават по нищо, освен корите, дръжките и огледалата. Механизмите също са еднакви.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Боби, не знам дали няма разлики с шечбека.
Един наш приятел, манияк на боксерите, си взе 33ка и му трбяват машинки за ел. стъкла.
Comment
-
Имам доста части и за вагон в това число и механизми за стъклата,просто ще ми трябва снимка на сваления механизъм, защото знаеш, че при мен е страшно.
Аз трябва да изпонаснимам каквото ми е останало,че частите от 33 ми заемат една барака, а пространството ми е ценно.
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
-
Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщениеКрис фара се подарява да . Жойнт амортисьорите са оригиналните Боге с 3 болта на макферсона има хляв в тях,лагерите са добри,пружините са читави,не клатят колата,гумените маншини липсват. Пружините може да ги замениш но с какви точно не знам.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЗаминаха ли амортисьорите, че моя десния след удара се оказа, че е крив. Ако не са заминали, дай цена на лично и да ги отнасям.Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщениеИмам доста части и за вагон в това число и механизми за стъклата,просто ще ми трябва снимка на сваления механизъм, защото знаеш, че при мен е страшно.
Аз трябва да изпонаснимам каквото ми е останало,че частите от 33 ми заемат една барака, а пространството ми е ценно.
Ако имаш части за 33 наснимай ги и може нещо да се продаде.
Comment
-
Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщениеКолегата joint_1551 ги е заплюл за тази седбица . Ако се откаже или не ги вземе ще ти пиша.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТо не знам, дали неговата кола не е със старите амортисьори с 4-те болта. Ще чакам развитие., моята е с 4-те болта. Много се извинявам на колегата, мислех да ги взема обаче няма да ми свършат работа. Но ще се реванширам, нека ми пиши на ЛС какво му е останало.
Колега можеш да ги продадеш! Извинявам се отново че те забавих.Алфа Ромео 33 1.3Боксер 92г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТо не знам, дали неговата кола не е със старите амортисьори с 4-те болта. Ще чакам развитие.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНали за тампоните иде реч? Какво ви бърка това?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment